انتخاب کمپکتور قورباغه‌ای

راهنما انتخاب کمپکتور قورباغه ای
3
(1)

کمپکتور قورباغه‌ای یا کمپکتور کانگورویی، کمپکتور پرشی است که می‌تواند انواع خاک را در لایه‌های متوسط و عمیق، در ترانشه‌ها، فونداسیون و پس‌پرده ها فشرده کند. برای کار‌های فشرده سازی در مناطق محدود و جا‌هایی که تراکم بالا مورد نیاز است، ایده‌آل است. ساختار کمپکتور‌های قورباغه‌ای به گونه‌ای است که علی رغم طراحی ظریف و سبک خود می‌توانند نیروی زیادی را به سطح مورد نظر اعمال کنند. از این رو، در عملیات‌هایی که فشرده سازی خاک اهمیت  بسیار زیادی دارد، مانند ساخت سازه‌های مستحکم و پایداریا عملیات‌هایی که دارای فضای اندک مانندکابل های برق کشی یا مخابراتی کانال‌ها یا راه‌های محل عبورلوله از کمپکتور کاربرد بسیار زیادی دارند که دا ادامه به توضیح ان خواهیم پرداخت.

طرز کار کمپکتور قورباغه‌ای

فشرده سازی را می‌توان با روش‌های مکانیزه یا غیر مکانیزه بسته به عوامل متعددی انجام داد. کمپکتورهای قورباغه‌ای از دسته کمپکتور‌های خاکی، جز پر‌کاربرد‌ترین تجهیزاتی هستند که برای  تراکم در  پروژه‌های کوچک تا متوسط استفاده می‌شوند. کمپکتور قورباغه‌‌ای یک تجهیزات دستی با یک موتور یا موتور الکتریکی و یک پد مربعی شکل پا است که به صورت عمودی با فرکانس بالا برای اعمال نیروی تراکم، حرکت می کند. نیروی تراکم و فرکانس کمپکتور های قورباغه‌ای، بسته به نوع ماده و درجه تراکم مورد نیاز، قابل تنظیم است. این امر، آن را برای انواع کاربرد‌ها، از جمله کار‌های سنگ‌فرش، ایده‌آل می‌کند. قابلیت حمل و مانور این نوع کمپکتور‌ها، آن‌ها را برای پورژه‌های از راه دور در فضا‌های تنگ و زمین‌های ناهموارایده‌آل می‌کند. لازم به ذکر است که این کمپکتور، جز دستگاه‌های چکش کوبنده ارتعاشی است که یک تجهیزات فشرده سازی سبک و قابل حمل است که خاک را با ارتعاش فشرده می‌کندآن‌ها  دارای موتورهای گازی، دیزلی یا الکتریکی هستند که با ایجاد ارتعاش، صفحه را قادر می‌سازند تا خاک را فشرده کند. این تجهیزات، نیروی ضربه بالایی را در محدوده فرکانسی 500 تا 750 ضربه در دقیقه وارد می کنند. وزن بیشتر کمپکتور‌های مورد استفاده در برنامه های فشرده سازی خاک بین 75 تا 120 پوند است که یک نفر را قادر می سازد دستگاه را در محل کار جاسازی کند.

کاربرد‌های کمپکتور

به نظر شما آیا در کسب و کار ساختمانی می‌توان از ابزاری سبک وزن و اسان برای فشرده سازی بهره‌مند شد؟ در ادامه به پاسخ این سوال و توضیحات بیشتر در مورد کمپکتور قورباغه‌ای و کاربرد های آن می پردازیم. این نوع کمپکتور‌ها، تجهیزات مناسبی برای این کار هستند. این کمپکتور‌ها،چکش‌های ماشینی موتور‌دار و دستی هستندکه می توانند مناطق کوچک را به سرعت و کارآمد جمع کنند. شما می توانید از این تجهیزات برای فشرده سازی سطوح منسجم و نیمه چسبنده خاک استفاده کنید. این کمپکتور ها، برای پروژه‌های کف سازی، تعمیر جاده و روسازی، ترانشه ها و فونداسیون های ساختمانی و هر کار دیگری که نیاز به صاف کردن زمین یا خاک دارد مفید هستند.

مزایا

  1. سرعت و کار‌آیی:  وقتی صحبت از پروژه های ساختمانی می شود، زمان پول است! به همین دلیل است که تراکم‌کننده می‌تواند برای هر کاری که شامل خاک، شن یا آسفالت است، بازی را تغییر دهد. نه تنها به سرعت و کارآمد این مواد را فشرده می‌کند و به یک پایه پایدارتر اجازه می‌دهد، بلکه با کاهش میزان کار دستی مورد نیاز در زمان نیز صرفه‌جویی می‌کند. با سرمایه گذاری در یک متراکم کننده با کیفیت بالا، تیم های ساخت و ساز می توانند آسوده خاطر باشند و بدانند که از زمان و منابع گرانبهای خود حداکثر استفاده را می کنند و در جهت تولید محصول نهایی با کیفیت بالا کار می کنند. خواه یک راهروی مسکونی کوچک باشد یا یک سطح تجاری بزرگ، یک متراکم کننده ابزاری قابل اعتماد و سریع است که می تواند پروژه شما را به سطح بعدی برساند.
  2. کار با کیفیت بالا: این نوع کمپکتور‌ها،  به دلیل توانایی خود در تولید کار با کیفیت عالی شناخته شده اند. این ماشین ها، برای فشرده سازی مواد طراحی شده اند که باعث کاهش فضای مورد نیاز برای نگهداری و حمل و نقل می شود. به طور مثال، این کمپکتور‌ها در فشرده سازی زمین و کوبش خاک کاربرد بسیار زیادی دارند و گزینه بسیار مناسبی برای کوبش خاک‌های پیوسته است.
  3. تطبیق پذیری: کمپکتور‌ها برای انجام کار‌های مختلف طراحی شده‌اند. آن‌ها طراحی منحصر به فردی دارند  که به اپراتور،  قدرت مانور در فضاهای کم را می‌دهند. این ماشین‌ها، قطعاتی قدرتمند، کارآمد و قابل اعتماد هستند که به حداقل تعمیر و نگهداری و مصرف انرژی نیاز دارند. کمپکتورها همچنین توانایی کار در فضاهای تنگ با دسترسی محدود را دارند که آنها را برای مکان های کاری تنگ یا مناطق محدود ایده آل می کند. علاوه بر این، آنها می توانند حجم بیشتری از مواد را نسبت به کار دستی تحمل کنند.
  4. داشتن عمق کوبش بالاتر نسبت به کمپکتور صفحه‌ای

معایب

  1. نگرانی‌های ایمنی: کارکردن با کمپکتور،  نیاز به احتیاط شدید دارد.  زیرا این ماشین‌ها، در صورت عدم استفاده صحیح می‌توانند به راحتی باعث آسیب شوند. مانند هر نوع ماشین آلات سنگین، کارگران باید هنگام کار با کمپکتور از وسایل حفاظتی استفاده کنند و اطمینان حاصل کنند که ناحیه ای که در آن ماشین استفاده می شود از افراد و سایر موانع دور باشد.  همچنین مهم است که توجه شود  که فشرده‌کننده‌ها صدای زیادی تولید می‌کنند، بنابراین مهم است که اطمینان حاصل کنید که هر کسی در نزدیکی از محافظ شنوایی مناسب استفاده می‌کند. با رعایت تمام اقدامات احتیاطی لازم، می توانید خطر تصادف یا آسیب را در حین استفاده از کمپکتور خود به حداقل برسانید.
  2. نگهداری و تعمیرات پر هزینه: کمپکتورها، مانند هر قطعه دیگر از تجهیزات سنگین، به نگهداری و تعمیرات منظم نیاز دارند تا اطمینان حاصل شود که به درستی کار می کنند. اگر این ماشین‌ها به طور منظم سرویس نشوند، می توانند به سرعت خراب شوند و نیاز به تعمیر یا تعویض پرهزینه داشته باشند. به همین دلیل است که سرمایه گذاری بر روی یک کمپکتور با کیفیت بالا از یک شرکت قابل اعتماد بسیار مهم است. با انجام این کار، می توانید مطمئن باشید که دستگاه به طور منظم سرویس شده و به خوبی نگهداری می شود.
  3. پیچیدگی عیب‌یابی
  4. نیاز به بروز رسانی مداوم

بررسی معایب کمپکتور قورباغه ای

برند‌های محبوب کمپکتور قورباغه‌ای

Sullair:

یکی از برند‌های معتبر و معروف در زمینه تولید کمپکتور‌های قورباغه‌ای است. این برند از تکنولوژی پیشرفته و کیفیت ساخت بالا، برای تولید کمپکتور‌هایی با کارایی بالا استفاده می‌کند.

Hisaki:

هیساکی سه مدل کمپکتور‌های کوبنده ارائه می‌دهد. YTR81، YTR68 و YTR82. این‌ها مدل‌‌های بنزینی با وزن حدود 80 کیلوگرم هستند. این کمپکتور دارای قابلیت کوبندگی 1.5 الی 2 تن می باشد که قدرت های آن با توجه به نوع و مدل دستگاه متفاوت است. کمپکتورهای  صفحه ای هیساکی برای فشرده سازی خاک، شن، ماسه و آسفالت به کار می رود.

Mikasa:

میکاسا دارای سه سری برای چکش‌های ضربه‌گیر است: MTX، MT و TRANCH RAMMER. تمامی مدل ها از موتورهای بنزینی یا دیزلی هوندا استفاده می کنند. سیستم ارتعاش طراحی شده خاص اجازه می دهد تا 30 تا 40 درصد ارتعاشات کمتری داشته باشید. در زیر چند مشخصات کلی از مدل های آنها آورده شده است:

  • وزن:62 کیلوگرم
  • ابعاد: میلی متر
  • اندازه صفحه: w=265, L=340 میلی متر
  • حرکت پرش: 30 تا 70 میلی متر
  • نیروی ضربه: 9.8 کیلو نیوتن (1000 کیلوگرم)
  • تعداد ضربه در هر حداقل:644-695
  • ظرفیت مخزن سوخت: 2 لیتر
  • منبع تغذیه: هموندا GX100، بنزین، حداکثر توان خروجی: 2.1 کیلو وات (2.9 اسب بخار )

Toku:

  • کمپکتورTK72BSR Toku Tamping با موتور بنزینی TK72BSR عرضه می‌شود. این برند دارای ویژگی‌های کلیدی زیر است:
  • موتور با کارآیی بالا
  • طراحی اندازه صفحه 360 (L) در 300 (W) میلی متر برای تعادل خوب و راندمان کوبیدن بهتر
  • دسته مخصوص طراحی شده با لاستیک ضد لرزش برای کاهش خستگی اپراتور در حین کار
  • درایو مستقیم از موتور و پایدار در استفاده

Ingersoll Rand:

یکی دیگر از برندهای محبوب و معتبر در صنعت کمپکتورهای قورباغه‌ای است. این برند از تجربه طولانی در زمینه تولید تجهیزات پنوماتیک برخوردار است. همچنین، برندهای دیگری نیز وجود دارند که کمپکتورهای قورباغه‌ای با کیفیت تولید می‌کنند. قبل از خرید هر کمپکتور، مهم است که نظرات کاربران، مشخصات فنی و سابقه کارکرد برند مورد نظر را بررسی شود تا انتخاب بهتری انجام شود.

خرید کمپکتور صفحه ای و قورباغه ای در بتن ویبره

لیست قیمت انواع کمپکتور

قیمت‌ کمپکتورهای مختلف، بستگی به مدل، برند، ظرفیت، ویژگی‌ها و بازار محلی دارد. همچنین قیمت ‌ها متغیر نیز هستند. در ادامه تعدادی از برند‌های کمپکتور قورباغه‌ای به همراه مدل‌ها و قیمت‌ آورده شده‌اند:

کمپکتور میکاسا(Mikasa):

این مدل از کمپکتور‌ها، با شاس میکاسای ژاپن دارای تمرکز ضربه و عمق ضربه زیادی هستند و در مکان‌هایی به کار می روند که نیاز به تمرکز ضربه بالا می‌باشد و محدوده کاری،  محدود است. انواع کمپکتور قورباغه‌ای میکاسا و قیمت‌های آن‌ها به شرح زیر می باشد:

  • میکاسا MTX
  • میکاسا MT
  • میکاسا MTR
  • میکاسا دیزلی
مدل قیمت (به تومان)
MTX از 95000000 تا 109700000 بسته به مدل آن
MT از 9000000 تا 220000000
MTR 105000000
دیزلی از95000000 تا 110000000

کمپکتور اینارکو(Enarco ):

کمپکتور قورباغه ای اینارکو یا کمپکتور کانگورویی اینارکو (Enarco) طراحی کشور اسپانیا بوده و اغلب در متراکم سازی مصالح در ساخت کانال و رو سازی معابر باریک استفاده می گردد.

اینارکوPH80YD

اینارکوPH70H

اینارکو PH70R

اینارکوPH60R

مدل قیمت (به تومان)
اینارکوPH80YD 145000000
اینارکوPH70H 125000000
اینارکو PH70R 132000000
اینارکوPH60R 117000000

این موارد تنها چند مدل از کمپکتور‌های قورباغه‌ای بودند و ذکر این نکته نیز الزامی است که قیمت کمپکتور قورباغه ای متغییر است و بهتر است خریدار موقع خرید با واحد فروش برند تماس گرفته و از قیمت اصلی کمپکتور در آن زمان مطلع شود.

هنگام خرید کمپکتور  چه نکاتی را باید  مدنظر داشته باشیم؟

فاکتور‌های زیادی وجود دارند که در انتخاب نوع و مدل کمپکتور نقش زیادی دارند و  قبل از خرید باید به آن‌ها توجه کرد. در ادامه، به بررسی مهم ترین عوامل موثر در خرید کمپکتور می‌پردازیم:

عوامل محیط کار: اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که در هنگام خرید کمپکتور باید به آن توجه کرد، عوامل محیط کار مثل میزان فضای مانور موجود برای دستگاه در محل پروژه، نوع آب و هوای محل پروژه و همچنین میزان رطوبت موجود در خاک است. این عوامل در انتخال نوع کمپکتور، نوع موتور و جنس صفحه‌های آن بسیار موثر هستند.

ظرفیت و قدرت: ابتدا باید نوع کار انجام شده توسط کمپکتور و همچنین نیاز‌های مرتبط با بررسی و در نظر گرفته شود سپس با توجه به نیاز‌ها، کمپکتور مورد نظر انتخاب شود. شما باید اطمینان حاصل کنید که کمپکتور انتخابی، ظرفیت و قدرت مناسبی برای نیاز‌های شما دارد.

نوع موتور: انواع مختلف موتور‌ها از جمله بنزینی۷ دیزلی و الکتریکی وجود دارند. انتخاب نوع مناسب موتور به شرایط کاری شما بستگی دارد.

مواد ورق: (چدن در مقابل فولاد): به طور کلی، فولاد به دلیل ماهیت ارزان‌تر، معمولا در صفحات سبک‌تر و کوچک‌تر یافت می‌شود. برخی از پیمانکاران استدلال می‌کنند که فولاد در تراکم کمتری نسبت به چدن است. از سمت دیگر آهن ماده‌ای است که در کمپکتور‌های بزرگ با وزن قابل توجه و نیروی تراکم زیاد یافت می شود. گفته می شود که آهن و آلیاژ‌های آن، عملکرد مولدتری را ارائه می‌دهند. از این رو استفاده از صفحات چدنی در کمپکتور‌ها ارجحیت بیشتری پیدا کرده اند.

دسته ضد لرزش: دسته ضد لرزش اغلب نادیده گرفته می شود اما فاکتوری است که بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه شود. اگر اپراتور هر تکان را احساس کند، استفاده از آن برای ساعت‌ها ناراحت کننده خواهد بود. اگر از این ماشین ها برای فعالیت و کار‌های طولانی مدت استفاده می‌کنید دقت داشته باشید که دستگاهی را انتخاب کنید که کمترین لرزش ممکن را داشته باشد.

انتخاب درست کمپکتور قورباغه ای یا کانگورویی

سخن پایانی

کمپکتور‌ها، نسبت به روش‌های تراکم دستی ایمن‌تر هستند و کار کمتری نیز دارند. این امر، خطر بروز حوادث در محل کار  و همچنین خستگی کارگران را کاهش می‌دهد. این دستگاه‌ها در مدل‌ها و برند‌های متفاوتی تولید می‌ شوند و با توجه به فعالیتی که قرار است در آن به کار گرفته شوند متفاوت هستند و با توجه به نیاز‌ها انتخاب می‌شوند.

منابع:

مشاهده محصولات فروشگاه بتن ویبره

این مقاله چقدر مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین امتیاز : 3 / 5. تعداد رأی: 1

اولین کسی باشید امتیاز میده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من